2023-ban ismét LED Konferencia

2023. január 31.- február 1. között az Óbudai Egyetemen (Bécsi út 96.) rendezi meg a XIV. LED Konferenciát a MEE Világítástechnikai Társaság.
Az integratív világítás egyszerre veszi figyelembe a fény emberre gyakorolt vizuális és nem-vizuális hatásait, mint például a fény és a sötétség szerepe a cirkadián ritmus szabályozásában. A világítástechnikával foglalkozó szakemberek egyre gyakrabban szembesülnek ezzel kapcsolatos kihívásokkal. A LED technológia új utakat nyitott az integratív világítás megvalósításához és elterjedéséhez, ami a 2023-as konferencia egyik központi témája lesz.

ledkonf.jpg

Emellett szó lesz többek között:

  • a mesterséges intelligencia alapú digitális iker szerepéről a világítási infrastruktúra kialakításában
  • energiahatékony, de szabványos megoldásokról a közvilágításban
  • termelékenységet növelő LED-es növényvilágításról
  • a fénycsövek kivonásának hatásairól

A világítástechnikával foglalkozó szakemberek a LED technológia kapcsán egyre gyakrabban szembesülnek olyan kihívásokkal, amelyeket eddig a szakma távoli határterületeinek gondoltunk. A LED Konferencia kiváló lehetőséget ad ezeknek a területeknek a megismerésére. Az előadók között neves világítástechnikai tervezők, szakemberek, vállalatvezetők és start-up cégek is szerepelnek. A konferencián bemutatásra kerülnek az elmúlt évben Magyarországon megvalósult világszínvonalú LED-es projektek is.

Az esemény kiemelt támogatója az Óbudai Egyetem.

Részletes program és regisztráció hamarosan a Világítástechnikai Társaság weboldalán.

Továbbra is érdemes követni az Electro-Coord Magyarország oldalait: a Lámpahulladék Facebook oldalátInstagram oldalunkat és http://electro-coord.hu/ honlapunkat.