"Mutasd, mit tudsz a lámpahulladékokról?" - plakátverseny

Egy újabb szemléletformáló projekthez csatlakoztunk november végén. "Mutasd, mit tudsz a lámpahulladékokról?" - ezzel a címmel hirdetett plakát készítő versenyt KÖSZ Kisvárosi Önkéntes Szemétszedők az I. Fenntarthatósági Iskolai Kupa keretében a komáromi diákok számára.

Ehhez csatlakozott az Electro-Coord szakmai és támogató partnerként.  A dobogós csapatok számára felajánlott értékes nyeremények: bluetooth-os fülhallgató, YBL, hangszóró és 5000 forintos Libri utalvány. ���

Komárom Város Önkormányzata pedig értékes ajándék csomaggal díjazta a különdijas csapatot! �

December 6-án ünnepélyes keretek között kapták meg a díjazottak a nyereményeket. A díjátadón jelen volt dr. Molnár Attila polgármester, valamint Hajnal Dóra képviselő asszony is.

1. helyezett, győztes csapat
a TSZC Széchenyi István Gazdasági és Informatikai Technikum 9. B osztályának tanulói: Molnár Ákos, Andalik Gergő, Böröcz Róbert.
molnar_akos_andalik_gergo_borocz_robert_9_b_szixi_png_masolata.png
2. helyezett csapat:
a Szent Imre Római Katolikus Általános Iskola "Hulladék vadászok" csapata lett, tagjai: Mohácsi Fruzsina, Csöbönyei Zsolt és Musitz-Székely Zselyke.
hulladek_vadaszok_masolata.jpg
3. helyezett csapat:
szintén a Szent Imréből a "Felfedezők" csapata: Czibor Hédi és Molnár Nóra
lampapontok.jpg
Különdíjas:
Ferge Márk, Schmidt Patrik, valamint Nagy Péter Balázs a TSZC Széchenyi István Gazdasági és Informatikai Technikum 9. B osztályából.
ferge_mark_schmidt_patrik_nagy_peter_balazs_9_b_szixi.png
Gratulálunk a fiataloknak!
Továbbra is érdemes követni az Electro-Coord Magyarország oldalait: a Lámpahulladék Facebook oldalátInstagram oldalunkat és http://electro-coord.hu/ honlapunkat.