Jó Fény az egészségesebb és boldogabb életért

Az elmúlt évtizedek tudományos kutatásai egyértelműen bizonyítják, hogy a fény döntő fontosságú egészségünk és jólétünk szempontjából. A jó fény ugyanolyan fontos, mint a jó étel és a jó testmozgás.

Időnk nagy részét zárt térben töltjük, elzárva a napfény erejétől. Ez negatívan befolyásolja alvásminőségünket, energiaszintünket és hangulatunkat. Nappal több Jó Fényre van szükségünk, éjszaka pedig kevesebb fényre. Ez pozitív hatással lesz egészségünkre és jólétünkre. Jelzi agyunknak, hogy milyen napszak van, így az több energiát ad nekünk nappal, éjszaka pedig jobb alvást biztosít.

A jó fény pozitív hatásairól jelent meg egy igen érdekes összefoglaló cikk a LED professional Review Július/Augusztusi számában. Jan DENNEMAN, a Good Light Group elnökének írása Jó Fény az egészségesebb és boldogabb életért címmel jelent meg.

Fontosnak tartjuk, hogy a cikkben szereplő információk minél több emberhez eljussanak, ezért elkészítettük a magyar fordítását.

Kattints a képre és már el is éred a magyar PDF változatot.

good_light_for_a_healthier_and_happier_life_led_professional_hu-1.jpg

Továbbra is érdemes követni az Electro-Coord Magyarország oldalait: a Lámpahulladék Facebook oldalátInstagram oldalunkat és http://electro-coord.hu/ honlapunkat.