XXVIII. Villanyszerelő konferencia - 2023. április 18.

Az Elektromosipari Magánvállakozók Országos Szövetsége (EMOSZ), az Elektroinstallateur és a BKIK szervezésében 2023. április 18. 08:00 - 17:00 között ismét megrendezésre kerül a villanyszerelők, villamos szakemberek legrangosabb szakmai találkozója, a Villanyszerelő Konferencia.

Az előadások programja még nem végleges, de a szervezők már közöltek fontos részleteket:

A fő témák közt elsősorban az érintésvédelem és a világítástechnika áll, mindkettő témakörnél olyan területekre fókuszálva, amire minden villamos szakembernek szüksége van. Az előadók között is gyakorló szakemberek lesznek többségében.

A felülvizsgálatoknál az előadók között lesz Bánfi Krisztián és Krivánszki Lajos, mindketten aktív felülvizsgálók.

A világítástechnika területén előad Schwarcz Péter, Mertli Ferenc és Ekler Attila is. Lesz szó a LED szalagokról, színhőmérséklet szabályzásról és még számos olyan "apróságról", amiket alkalmazva piaci előnyre lehet szert tenni.

A képre kattintva elérhető a regisztrációs felület:

vilkonf2023.jpg

A konferencia kiállítással egybekötött, ahol a gyártók, képviseletek, kereskedők mutatják be termékeiket, megoldásaikat, újdonságaikat, és a személyes találkozásokra, megbeszélésekre, konzultációkra is lehetőség nyílik.

Helyszín: Lurdy Konferencia és Rendezvényközpont, Budapest

Továbbra is érdemes követni az Electro-Coord Magyarország oldalait: a Lámpahulladék Facebook oldalátInstagram oldalunkat és http://electro-coord.hu/ honlapunkat.