Ma van az első Nemzetközi Hulladékmegelőzési Világnap

Az ENSZ Környezetvédelmi Programja (UNEP) 2022. decemberében a zero waste kezdeményezések fontosságának elismerésére március 30-át a Nemzetközi Hulladékmegelőzési Világnappá nyilvánította. Idén, 2023-ban ünnepeljük először ezt a jeles napot.

Ezen a napon a környezetvédelmi szervezetek kampányokkal, egyedi akciókkal is igyekeznek felhívni a figyelmet a fenntartható termelés és fogyasztás fontosságára, a körforgásos gazdaság és a nulla hulladék megteremtésének lehetőségeire.

Természetesen a világítástechnikai ipar is ezeknek a céloknak a szem előtt tartásával igyekszik fejlődni, átalakulni. Ennek a folyamatnak a részeként kap egyre nagyobb hangsúlyt az Electro-Coord Magyarország tevékenységében is az újrafelhasználás mellett az újrahasználat.

Te is tehetsz a nulla hulladékért!

Látogass el ReLámpa oldalunkra és tájékozódj, hogyan csatlakozhatsz magánemberként vagy vállalkozóként ehhez a folyamathoz.

kep1.jpg

Továbbra is érdemes követni az Electro-Coord Magyarország oldalait: a Lámpahulladék Facebook oldalátInstagram oldalunkat és http://electro-coord.hu/ honlapunkat.