Kövesd a Recolight körkörös gazdaság webinár sorozatát 2023-ban

Az elmúlt évek hagyományait folytatva a Recolight idén is érdekes szakmai sorozattal segíti a világítástechnikai ipar képviselőit a fenntarthatóság útján. Már nyilvános az idei online események témája és ideje, ezt foglaltuk össze. Az esemény képeire kattintva eléred a webinár oldalát.

Február 23: Understanding environmental metrics: a manufacturer’s guide

Ez az alkalom a gyártóknak ad segítséget a különböző környezetvédelmi mutatók, értékelések értelmezésében.

sem1.jpg

Március 23: Taction: sustainability for lighting manufacturers

Az esemény fókuszában a valódi tettek, a világítástechnikai iparban alkalmazható, a fenntarthatóságot érezhetően szolgáló megoldások állnak.

sem2.jpg

Május 18: Making Cat A fit-outs sustainable

Ezen az eseményen a szakértők olyan tippeket és gyakorlatokat osztanak meg a résztvevőkkel, amelyek az épületek kialakítása és átadása utáni módosítások miatti felesleges világítástechnikai hulladékok elkerülését segítik.

sem3.jpg

Június 23: The waste regs and your responsibilities

Ez az esemény a világítástechnikai hulladékok kezelésével kapcsolatos szabályozást, a gyártó felelősség és a kereskedői kötelezettségek területét járja körbe, összefoglalva a követelmények teljesítésének lehetőségeit.

sem4.jpg

Továbbra is érdemes követni az Electro-Coord Magyarország oldalait: a Lámpahulladék Facebook oldalátInstagram oldalunkat és http://electro-coord.hu/ honlapunkat.