InfoShow - 2020-ban is ott vagyunk

Idén februárban folytatódott az InfoShow rendezvénysorozata, melynek célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse.

Természetesen az aktuális szabályozásról és a legújabb technológiai megoldásokról szóló előadássorozatról, kiállításról nem hiányozhat a lámpahulladékok környezetbarát kezelésének témája sem.

Az idei első InfoShow-nak 2020. február 4-én Szeged adott otthont. A Tisza parton lévő konferencia központban több, mint 150 villanyszerelő volt kíváncsi a szakmai újdonságokra, érdekességekre. Az Electro-Coord előadásából a vendégek megtudhatták a lámpahulladékok begyűjtésének és feldolgozásának folyamatát, standunknál pedig a további részletekről is tájékozódhattak.

3_1.JPG

Az InfoShow pécsi rendezvényét 2020. február 18-án az Egyetemi Tudásközpont modern épületében rendezték.
A térség villanyszerelői a szakma aktuális kérdésein túl a lámpahulladékok szelektív gyűjtésnek lehetőségeiről is tájékoztatást kaptak.
Sokuk számára ismerős partner az Electro-Coord, mások most tudták meg azt, hogy a villamossági üzletekben, hipermarketekben elhelyezett gyűjtőedények mögött milyen kiterjedt gyűjtőpont-hálózat, logisztikai rendszer és milyen modern feldolgozó üzemek vannak.
img_1852.JPG
2020. március 3-án Kecskeméten vettünk részt az InfoShow következő állomásán. A nagyváros az Alföld egyik ipari központja, a jól képzett szakmai közönség rengeteg kérdést tett fel a lámpahulladékok környezettudatos kezeléséről.
8_1.JPG
Értesülj első kézből a mindennapi szelektív hulladékgyűjtéshez kapcsolódó hírekről Facebook oldalunkon!