Megérkezett a Vasadi Fotószakkörösök meglepetése

Nincs annál nagyobb öröm, ha a fiatalokhoz szólhatunk, és érdeklődő, érzékeny fülekre találunk!

Ez történt idén ősszel is, amikor "A fény természete" címmel meghirdetett fotópályázatunkra sorra érkeztek a 18 év alatti gyermekek nevezései.

Bár a pályázati kiírás szerint csak 18 év feletti pályázók alkotásait vártuk, külön csoportba gyűjtöttük azokat a fotókat, ahol a nevezésnél jelezték, hogy gyermek készítette a képet.

20191127_140427.jpg

Összesen 20 fiatal küldte el fényképeit őszi pályázatunkra, közülük kilencen a Vasadi Általános Iskola Fotószakkörös diákjai. Az iskolai keretek közt működő szakkörre hatodik és hetedik osztályos tanulók járnak. Ők Zubornyák-Csillag Beatrix tanárnő segítségével pályáztak fényről készült képeikkel.

Bár a gyermekek fotói nem kerültek a zsűri által díjazott képek közé, az Electro-Coord Magyarország szeretett volna külön köszönetet mondani a 18 év alatti pályázóknak.

Ezért összeállítottunk mindannyiuknak egy-egy ajándékcsomagot, amibe tornazsák, dinamós zseblámpa, kulcstartó, fa dominó és power bank került.

A jövőben is szívesen támogatunk minden olyan kezdeményezést, ahol a fiatalok foglalkoznak az energiatakarékos világítás és a felelős hulladékkezelés témájával. Célunk, hogy felkelsük a gyermekek érdeklődését a természetvédelmi témák iránt, és ők kreatív alkotásukkal hozzájárulhassanak ahhoz, hogy a lámpahulladékok szelektív gyűjtésének fontossága minél több emberhez eljusson.

Értesülj első kézből új kampányainkról és a mindennapi szelektív hulladékgyűjtéshez kapcsolódó hírekről Facebook oldalunkon!