Nézd vissza a Zöld 25 riportját

Idén ősszel igazán aktívan dolgozunk azon, hogy a lámpahulladékok begyűjtésében fontos szerepet játszó két csoportot: a lakosságot és a villanyszerelőket is elérjük tájékoztató és aktivizáló programjainkkal.

A most lezárult fotópályázattal sok magánszemélyt ösztönöztünk kreatív alkotásra. Az általuk készített csodás képek a jövőben folyamatosan segítik szemléletformáló kampányainkat. Célunk továbbra is az, hogy a lakosság egyre nagyobb részének legyen egyértelmű, hogy az elromlott, kicserélt izzókat, fénycsöveket, LED és egyéb lámpákat az Electro-Coord gyűjtőedényeibe kell dobni.

A villanyszerelő szakmát pedig a javában zajló országjáró turnékiállítással tudjuk személyesen tájékoztatni a munkájuk során keletkező nagy mennyiségű lámpahulladék szelektív gyűjtéséről, feldolgozásáról és az újrahasznosítás lehetőségeiről.

Folyamatosan találkozunk olyan zöld gondolkodású emberekkel, akik még nem hallottak az Electro-Coord munkájáról. Ezért újra és újra megragadjuk a lehetőséget, hogy egy rövid riportban összefoglaljuk a lámpahulladékok hazai feldolgozásának folyamatát.

Kattints és nézd vissza a Viasat 6 csatornán futó Zöld 25 magazin riportját: