Az INFOSHOW-n is ott vagyunk

Az Info-Show egy olyan országos roadshow, amely a villanyszerelők szakmai fejlődését segíti.

A rendezvénysorozat célja, hogy az épületek villamos berendezéseinek biztonságos üzemeltetése érdekében a tervező, kivitelező, üzemeltető és felülvizsgáló szakemberek munkáját naprakész információkkal segítse, egyrészt aktuális szabályozásról, másrészt a legújabb technikai, technológiai megoldásokról, valamint útmutatást adjon a minőségi munkavégzéshez.

2019. október 1-jén, az eseménysorozat első állomásán, Miskolcon az egyik patinás rendezvényközpontban száznál is több szakember gyűlt össze.

8.JPG

A rendezvényhez az Electro-Coord Magyarország is csatlakozott, és a helyszínen az épületvillamossággal foglalkozó kivitelező és üzemeltető szakembereket előadással, valamint workshop-pal szólítottuk meg.

Kihelyezett tájékoztató állomásunk már 8:30-tól az ide érkező vendégek rendelkezésére állt, és egész nap fogadta az érdeklődőket. Az Infoshow előadásai közti szünetekben a vendégek meglátogathatták standunkat. Szakmai tájékoztatónk segítségével a szakemberek átfogó képet kaphattak az Electro-Coord országos begyűjtő hálózatáról, a begyűjtés rendszeréről és a fényforrás hulladékok feldolgozásáról.

Délután a résztvevők csoportosan, workshop jelleggel látogatták meg standunkat, ahol szórólapot kaptak, kérdőívet töltöttek ki, meghallgatták a lámpahulladékok gyűjtésének lehetőségeit, valamint kérdéseket tehettek fel a mindennapok tapasztalatai alapján.

A nap végén a legaktívabb vendégünknek átadtuk a ’Nap szerelője’ díjat, egy értékes, nagy fényerejű LED-es zseblámát.

10.JPG

Az Infoshow idén még 3 állomáson várja a hazai világítástechnikai szakembereket, és a roadshow jövőre is folytatódik az Elecro-Coord részvételével.

Kíváncsi vagy te is a lámpahulladékok szelektív gyűjtésének és feldolgozásának folyamatára, a világítástechnikai ipar friss híreire? Akkor kövesd blogunkat és Facebook oldalunkat!