Ismerd meg fotópályázatunk nyerteseit

2019. október 24-én a Világítástechnikai Társaság székhelyén, a Világítás Házában rendezett díjátadóval egybekötött eredményhirdetésen és sajtótájékoztatón végre kiderült, melyek lettek az idei év legjobb alkotásai "A fény természete" című fotópályázatunkon.

dsc_4120.JPG

Az esemény megnyitásaként Nagy János, a zsűri és a Világítástechnikai Társaság Elnöke elmondta, hogy 285 pályázótól 1101 alkotás érkezett, ami harminchárom százalékos növekedés az előző évhez képest. Magyarország minden részéből és a határon túlról is érkeztek pályaművek.

A díjazottak:

Természetes fények:

  1. hely: Krizák István: Romantika (Tolna)
  2. hely: Mesteri Balázs: Fényes üveggömbök (Pápa)
  3. hely: Vajda Noémi Krisztina: Élet (Pécs)

VTT különdíj: Gáspárik Dezső: A szabadság fénye (Solymár)

Mesterséges fények:

  1. hely: Kelemen Sándor: Fényvillamos (Budapest)
  2. hely: Dudás Ágnes: Erzsi néni jó éjszakát kíván (Budapest)
  3. hely: Mohácsi Attila: Lámpa (Budapest)

VTT különdíj: Dr. Kelemen Nándor Richárd: Lámpagyújtogató (Budapest)

A képre kattintva egy galériában megtekinthetők a díjazott képek:

nyertesek_album.jpg 

Pályázatunk célja az volt, hogy a pályázók és érdeklődők a kreatív tartalom segítségével megismerjék az Electro-Coord környezettudatos törekvéseit, a lámpahulladékok szelektív gyűjtésének fontosságát, a résztvevő felek egymásra utaltságát. A díjazott alkotások és a többi pályamunka is megtekinthető lesz az Electro-Coord honlapján, valamint a Világítás Házában október 28-án megnyíló kiállításon egy hónapon át.

Kíváncsi vagy a többi beérkezett fényképre is? Kövesd Facebook oldalunkat, ahol megmutatjuk a döntős alkotásokat és az összes pályamunkát is.