Nagy volt az érdeklődés "A fény természete" fotópályázatunk iránt

Hétfőn, október 14-én sikeresen zárult az Electro-Coord Magyarország 2019-es fotópályázata. "A fény természete" címmel Természetes fények és Mesterséges fények kategóriában meghirdetett pályázatra idén 33%-kal több nevezés érkezett, mint tavaly. Az ország minden tájáról és határainkon túlról is kaptunk fényképeket.

Nézd meg, honnan érkeztek a pályázatok. Kattints a képre, és megnyílik a térkép:

terkep_palyazok.jpg

Nem lesz könnyű dolga a 3 tagú zsűrinek, hiszen a két kategóriában összesen 1101 fénykép közül kell kijelölni a legjobbakat.

Az alkotások zsűrizésére október 21-én kerül sor. Ekkor választják ki a Természetes fények kategóriába érkezett 695 fotó, és a Mesterséges fények kategóriába érkezett 406 fénykép közül a 3-3 nyertes alkotást, és a Világítástechnikai Társaság különdíjas képét.

Az eredményhirdetés egy sajtóbeszélgetéssel egybekötött díjátadó keretében október 24-én 10:00 órakor lesz a Világítás Házában (Budapest. IV. Árpád u 67).

Természetesen az esemény után itt a blogon és közösségi oldalainkon is beszámolunk a rendezvényről, és bemutatjuk a nyertes fotókat.

A fotópályázat díjazott képeit október 28-tól 1 hónapon át a Világítás Házában rendezett kiállításon lehet megtekinteni.