Szeptemberben is úton az Electro-Coord országjáró kiállítása

A június elején útjára indult tájékoztató és szemléletformáló vándorkiállítást szeptemberben is folytattuk. Ezt a hónapot Debrecenben kezdtük, ahol a Kujbusvill Villamossági Kereskedőház Kft. villamossági nagykereskedésében vártuk szeptember 2-6 között a szakembereket. Ez a helyszín két nagy területen áll a vásárlóik rendelkezésére: bemutató termükben lámpákat és fényforrásokat kínálnak, nagykereskedésük másik termében pedig mindazon villamossági termékek megtalálhatóak, amivel a villanyszerelők korszerű módon dolgozhatnak.
Az öt munkalap alatt 384 vevő kereste fel standunkat. ahol megismerték, mi a legegyszerűbb módja a használt fényforrások szelektív gyűjtésének, és hol találhatják meg a legközelebbi gyűjtőpontot.

3.JPG

A következő héten visszatértünk Budapestre, hogy szeptember 9-13 között a főváros egyik legforgalmasabb környékén, a Váci út tőszomszédságában  a DL’1 Villamossági Nagykereskedésben találkozzunk a villamossági szakemberekkel. A forgalmas helyszín ideális volt promóciós turnénknak. Az öt munkanap alatt összesen 335-en látogatták meg standunkat.

2.JPG

Szeptember 16-20 között Veszprémben a Telesys Kft. vendégei voltunk. A cég munkatársai mindent megtettek, hogy minél több látogató kereshesse fel standunkat. Ennek köszönhetően egy neves társadalmi szervezet is erre a hétre időzítette, hogy leadja gyűjtőpontunkon az összegyűlt lámpahulladékot.

2_1.JPG

A Haluxvill Kft, budapesti üzlete késő estig és még hétvégén is várja vásárlóit. Így szeptember 23-27 között a közkedvelt villamossági kereskedésbe betérő vásárlók folyamatos munkát adtak hostesseinknek. A rengeteg vásárló közül 508-an álltak meg standunknál, kitöltötték rövid kérdőívünket, tájékozódtak a szelektív lámpahulladék gyűjtés lehetőségeiről, és még kicsit fel is frissülhettek, ha megkóstolták a serrano sonkát, csokoládét, vagy elfogyasztottak egy üveg ásványvizet.

6.JPG

Kíváncsi vagy te is a lámpahulladékok szelektív gyűjtésének és feldolgozásának folyamatára, a világítástechnikai ipar friss híreire? Akkor kövesd blogunkat és Facebook oldalunkat!