Idén 10 nagyvárosban találkozhatsz az Electro-Coord turnékiállításával

Az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft., az elektromos berendezések szelektív hulladékgyűjtésének egyik meghatározó szereplőjeként feladatának tekinti, hogy a világítástechnikai termékek felhasználóit rendszeresen tájékoztassa működéséről, fejlesztéseiről, közvetlenül is bemutatva tevékenységét azok számára, akik érdeklődnek az ipar és a környezet fenntartható kapcsolatáról.

2019-ben a cég szemléletformáló kampányának fő célja a villanyszerelő szakma megszólítása és tájékoztatása, amely egy országjáró, 10 állomásos turnékiállítás keretében valósul meg.

A kampány nyitó rendezvénye 2019. június 7-én a Mile Kft. éves ügyfélrendezvényén, a MILE NAP-on volt.

Ezen a szakmai bemutatónapon családias és baráti hangulatú programokra invitálta partnereit a MILE. A kiállítás alatt lehetőséget biztosítottak beszállító partnereiknek, hogy rövid előadások keretében újdonságaikról, szakmai kínálatukról bővebb információt is átadhassanak az érdeklődőknek.

Az Electro-Coord standja a kiállító csarnok bejáratánál helyezkedett el. 

dsc_3959.JPG

Az érdeklődőktől rövid szakmai kérdőív kitöltést kértük, valamint mindenki számára elmagyaráztuk röviden a lámpahulladékok szelektív gyűjtésének fontosságát és lehetőségeit.

dsc_3995.JPG

A nap fénypontjaként a több mint 1800 vendég - aki az Electro-Coord standot is meglátogatta - sorsoláson vehetett részt, melyet nagy izgalommal nézett végig a teljes közönség.

dsc_4165.JPG

Nyereményként 10 darab eredeti Ray-Ben napszemüveg talált szerencsés gazdájára.

dsc_4132.JPG

dsc_4162.JPG

A turnékiállítás további állomásairól hamarosan beszámolunk itt a blogon.