Láttad már az új honlapunkat?

Megújult külsővel és a korábbinál sokkal áttekinthetőbb, könnyen böngészhető új honlappal várja a lámpahulladék-gyűjtés témája iránt érdeklődő látogatókat az Electro-Coord Magyarország.

ujhonlap.jpg

Legfőbb célunk, hogy a világítástechnikai hulladékok hazai gyűjtését és feldolgozását minden eszközzel megkönnyítsük. Ezért az idei évben megvalósított „Közös érdek a lámpa hulladék szelektív gyűjtése” című kampányunk keretében egy igazán felhasználóbarát felület készült.

Weboldalunkon központi helyre került az országos gyűjtőpont kereső felület. Itt néhány gombnyomással megtalálhatod a hozzád közeli gyűjtőhelyeket. Beírhatod a teljes címet, de az is elég, ha az irányítószámot begépeled, és máris válogathatsz a kilistázott és térképen is megjelenített hulladékgyűjtő pontok között.

Ez a rövid videó a segítségedre lehet:

Kinek szól a honlap?

Ha magánemberként szeretnéd megtudni, mihez kezdj az otthon összegyűjtött elromlott izzókkal és fénycsövekkel, a Lakosság menüben megismerheted gyűjtőedényeinket.

A lakosság és az intézményi partnerek is élhetnek azzal a lehetőséggel, hogy saját gyűjtőedényt igényelnek. Ez mindenképp kényelmes megoldás, ha a jövőben elkötelezetten, aktívan szeretnéd gyűjteni a lámpahulladékot.

honlap03.jpg

A világítástechnikai termékek gyártói és az importőrök is minden információt könnyen elérnek egy számukra létrehozott menü segítségével.

honlap01.jpg

A felső zöld menüben pedig mindent megtudhatsz szervezetünkről, a hazánkban működő országos visszagyűjtési és újrahasznosítási rendszer működéséről.

Új honlapunk segítségével bárki felelősen külön gyűjtheti az izzó- lámpa és fénycső hulladékot.

Kövesd híreinket a honlapon, Facebook oldalainkon és itt a blogon!